Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MITEM - DON JUAN
Nemzeti Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Molière: DON JUANAlexander Morfov számos előadást rendezett Bulgáriában, Oroszországban, Franciaországban és Svédországban, és színészként ismert bolgár filmekben játszott főszerepeket. Legismertebb rendezései: Cervantes Don Quijote, Bocaccio Decameron, Shakespeare Vihar, Jarry Übü király, és az általunk is bemutatott Molière Don Juan. Morfov hűséges maradt a francia szerző szövegéhez, de a tragikus motívumokat groteszk, commedia dell’arte epizódokkal váltja fel. Értelmezésében az előadás egy sorsdöntő választásról szól Don Juan életének utolsó szakaszában. Don Juan az előadásban többször is döntés előtt áll: hogyan folytathatja az életét, képes-e megváltozni vagy megváltoztatni a környezetéhez fűződő viszonyait, mielőtt átlépné a nagy határt…

Rendező: Alexander Morfov

2 óra 40 perc egy szünettel - bolgár nyelven, magyar felirattal
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?