Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MITEM - GODOT-RA VÁRVA
Nemzeti Színház - Gobbi Hilda Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
Samuel Beckett Godot-ra várva c. darabja nyomán
GODOT IMPROVIZÁCIÓKHárom évtizeddel ezelőtt az Eugen Ionescu Színház első sikereit Samuel Beckett: Godotra várva című előadásával aratta, 1994-ben az avignoni fesztiválon is bemutatták, turnéztak vele Franciaországban, Spanyolországban, Japánban. 2013 őszén a színházhoz szerződött fiatal színészekkel a legendás Beckett előadás szellemében egy improvizációkra épülő előadást rendezett a színház igazgatója, Petru Vutcărău. A Godot improvizációk egy előadás, amelyben a várakozás a végtelennel azonosítható, a végtelen a várakozással. Egy előadás a reményről. Miért improvizációk? Mert öt energikus, lelkesedéssel teli, fiatal színész Petru Vutcărău rendező vezénylésével, egy improvizációkra épített előadást hozott létre. Épp úgy, mint a zenében: improvizációk a várakozás témájára.

Rendező: Petru Vutcărău

2 óra 30 perc 1 szünettel - román nyelven, magyar felirattal
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?