Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LISZT FERENC KAMARAZENEKAR ÉS HARCSA VERONIKA, STRAVINSKY, GERSHWIN, DVORAK
Budapest Music Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Liszt Ferenc Kamarazenekar március 9-én a tehetséges, fiatal énekesnővel, Harcsa Veronikával ad egy különleges koncertet a Budapest Music Centerben.Veronika 2007-ben a Too Early c. számával vált ismertté Magyarországon, s Speak Low c. albuma Japánban már 2007-ben, a megjelenés évében a legnagyobb japán lemezbolthálózat, a Tower Records vokális jazz eladási listájának csúcsára ugrott. Zenei fesztiválok résztvevőjeként már 20 országban fellépett, s számos formációban részt vett.

2010-ben a frissen megalakult Bin-Jip együttes énekesnője lett, 2011-ben megjelent Lámpafény címmel a magyar költők verseit megzenésítő albuma.

A Liszt Ferenc Kamarazenekar 1963-ban alakult a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola végzős növendékeiből. Első zeneigazgatójuk Sándor Frigyes, a Zeneakadémia legendás professzora volt, akinek a halála után, 1979-ben, Rolla János kiváló hegedűművész vette át a zenekar irányítását.

Fél évszázados működésük során nemzetközi hírnévre tettek szert, több mint ötven országban adtak koncertet, és felléptek a new york-i Carnegie Hallban, a tokiói Suntory Hallban, a sydney-i Operaházban, a párizsi Théatre de la Ville-ben, valamint az amszterdami Concertgebouw-ban is. Rendszeresen hangversenyeznek Európa szinte minden országában: felléptek többek között Ascona, Besançon, Edinburgh, Flandria, Helsinki, Luzern, Montreux, Prades, Salzburg, Santander és Moritzburg, Menton híres fesztiváljain. Többször is meghívták az együttest az Egyesült Államokba és Japánba, de eljutottak Dél-Amerikába (melynek során többek között Buenos Aires és Sao Paulo hangversenytermeiben játszottak nagy sikerrel), Indiába és Kínába is.

A Liszt Ferenc Kamarazenekarral Veronika Gershwin-dalokat ad elő.

Műsor:

Stravinsky: Concerto in D
Gershwin- dalok:
Embraceable you - Amikor átölellek
Do it again - Ne hagyj itt még
Someone to watch over me - Senki sem vigyáz rám
Gershwin: Lullaby (vonószenekarra)
Gershwin-dalok:
It ain't necessarily so - Az lehet, hogy igaz se volt
Summertime - Jön a nyár
Bidin' my time - Várhatok még
---
Dvorak: Nocturne
Dvorak: Szerenád

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=KTcRwzVgeFk
  Stáblista
Énekesnő 
Harcsa Veronika 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?