Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÍZKERESZT, VAGY BÁNOM IS ÉN-FILMVETÍTÉS
Kecskeméti Katona József Színház - Kelemen László Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 413 értékelés alapján
  Leírás
Vízkereszt, vagy bánom is én - Színházi közvetítés felvételről, a londoni Shakespeare’s Globe színházból, magyar felirattalLegyen részese a londoni Globe Színház nyújtotta élménynek Kecskeméten is! A londoni Shakespeare's Globe színházi produkciói a mozivásznon, angolul (brit kiejtéssel), igényes magyar felirattal.

WILLIAM SHAKESPEARE Vízkereszt, vagy bánom is én
fordította: Nádasdy Ádám

A felejthetetlen színészekkel életre keltett Vízkereresztben ­ mely egy keserédes komédia a veszteségekről és a viszonzatlan vagy éppen érdemtelen szerelemről ­ Shakespeare legjelentősebb dalai is elhangzanak.
A csupa férfiból álló, több díjat elnyert Mark Rylance és Stephen Fry vezette Original Practices (Eredeti gyakorlatok) cég rendezte produkció korhű díszletekkel, jelmezekkel és zenei betétekkel varázsolja elénk az 1601-es globe-beli előadást. Nekik is köszönhető, hogy ebből a Vízkeresztből a londoni West End egyik legfelkapottabb előadása lett. A magyar felirat Nádasdy Ádám műfordítása alapján készül.

Rendező: Tim Carroll

Díszlet- és jelmeztervező: Jenny Tiramani

Zeneszerző: Claire van Kampen

Szereplők: Samuel Barnett, Liam Brennan, Paul Chahidi, John Paul Connolly, Ian Drysdale, Johnny Flynn, Stephen Fry, James Garnon, Peter Hamilton Dyer, Colin Hurley, Roger Lloyd Pack, Mark Rylance, Jethro Skinner and Ben Thompson.

Vetítési idő: 190 perc (15 perces szünettel)

„Emlékezetes... nagyszerű.” The Independent
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?