Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JEAN COCTEAU: EMBERI HANG
Spinoza Ház - Spinoza terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Jean Cocteau: Emberi hang
monodrámaCocteau 1930-ban nem tudhatta, hogy szakítani 80 év múltán SMS-ben lesz szokás. Sok ezer szót pazarolt erre a naponta ezerszámra lejátszódó tragédia leírására. Tragédia annak, akit elhagynak, de dráma annak is, aki elhagy. Mert a millió szál, ami egy kapcsolat lényege és hordaléka, eltépése fájdalmas, sőt végzetes.

A Nő kezében telefonnal, lelkében pusztító szerelemmel. A vonal túloldalán a Férfi, akit nem látunk, nem hallunk soha, mégis kirajzolódik az ördögi profil. Egy férfi, akinek a létezése is hazugság, akinek portréja a nő monológja által rajzolódik ki. A neve sincs nő 20 vagy 70 éves, mindegy is, hűséges és kiszolgáltatott lény, aki a férfi szerelme által igazolja saját létét, akit e kapcsolat elfoszlása a semmibe taszít.

Nő: Fantoly Nikolett
Színpadkép/Rendező: Sas Tamás
  Stáblista
Rendező 
Sas Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, Spinozában elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?