Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BEFOGAD ÉS KITASZÍT A VILÁG
Budaörsi Latinovits Színház - XNagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 658 értékelés alapján
  Leírás
Huzella Péter és Mácsai Pál Villon összeállítása.

Villon mélyről jött, s visszahúzta a mélység. Apátlanul nőtt volna fel, ha egy jó módú, köztiszteletben álló pap és jogtudós, Guillaume de Villon magához nem fogadja a Szent Benedek-kollégiumba. Tőle kapta nevét is. Különben Francois des Loges vagy de Montcorbier volt a neve. Neki köszönhető, hogy művelődhetett. Ha Francois Villon nem lett volna bűnöző, nagyon keveset tudnánk az életéről. De szerencsére a francia igazságszolgáltatás egy jó fél évezreddel ezelőtt is megbízhatóan dolgozott, és nem selejtezték ki a réges-régi periratokat. A szakszerűen fogalmazott aktákból kiderül, hogy a költő nem nagyon hasonlít ahhoz a színes, mulatságos, dörzsölt kópéhoz, amivé a halála után születő legendák stilizálták.
  Szereposztás
Színész 
Mácsai Pál 
  Stáblista
Zenész 
Huzella Péter 
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!