Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ESZME-BÁBRÁNDOZÓK TÁRSULAT: ICINKE PICINKE TÜNDÉR, AVAGY HOL LAKIK A VARÁZSLAT?
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Icinke – Picinke tündér, avagy Hol lakik a varázslat?A darabot Fésűs Éva Tündérmese című írásából hoztuk létre, arra törekedve, hogy a didaktikus tanmeséből, jól átélhető valódi dramatikus játék legyen.
A mesében Icinke-Picinke – a frissen született tündérjelölt – mindenáron varázspálcát akar szerezni, merthogy varázslat nélkül nem tündér a tündér.

Icinke-Picinke találkozik Mackóbácsival, Mókus asszonysággal, Pók őnagyságaval, akik mind-mind segítségre szorulnak, de a szeleburdi, oktondi kis tündér csak magára tud figyelni, csak a saját problémája foglalkoztatja – varázspálcát mindenáron! – s bizony hányattatott útja végén nagyon elcsodálkozik azon, hogy hol is lakik a hőn áhított varázslat…

A különböző állatkarakterekkel történő összeütközések során arra kíván az előadás rávilágítani, hogy a varázslat nem a hókuszpókuszokban rejlik, hanem ott lapulhat a legegyszerűbb hétköznapi momentumokban; egy segítő kéz, egy megértő mosoly, a figyelem, vagy az empátia sokszor a legnagyobb csoda napjainkban.
A sok humor és az állatfigurák közelebb hozzák a tanulságot a gyerekekhez. A díszlet is a gyerekeknek ismerős játékkocka alakú elemekből áll, melyek a nézők fantáziájára bízzák a jól követhető, lineáris történetet.

Az előadást rendezte: Bánky Eszter és Kovács Judit
Szereplők: Bánky Eszter és Kovács Judit
Zenei szerkesztő: Kovács Judit és Szalay Ildikó
Tervező: Kovács Judit
Kivitelező: Szalay Ildikó

Az előadás a Színházi Dolgozók Szakszervezetének támogatásával jött létre a 2009/2010 évadban
  Szereposztás
Színész 
Bánky Eszter 
Színész 
Kovács Judit 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?