Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ORSZÁGOMAT EGY CSÓKÉRT
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Dóczi Lajos - Eisemann Mihály: Országomat egy csókért
zenés vígjáték két részben
Dóczi Lajos: Csók című műve alapjánSever, Navarra királya erkölcs csősz gyanánt betiltja országában a csókot. Ezért többen szöknek át a szomszédos országba. Köztük Adolar is, Sever király bátyja, de nagyon sóvárog szerelme után. Így álruhában hazatér, és ráveszi a királyt: hirdesse ki, hogy egy hétre elutazik, de álruhában térjen vissza, és nézze meg mi történik az általa erkölcsösnek vélt országában. A király visszatérve maga is kisértésbe esik, és azt is tapasztalnia kell, hogy királyi hitvese sem feddhetetlen.

Az éjszaka leple alatt viszont összekeverednek a párok, és aki azt hiszi csalja a másikat, még az is meglepődik a fejleményeken. De Adolar a történések ütőerén tartja a kezét, igy garantált a jókedv és a… No, de ne szaladjunk a végkifejlet elébe.A darab példát mutat a szerelem, barátság, hűség, kitartás, mint ma is létező, bár egyre jobban háttérbe szoruló emberi érzelmek fontosságára
  Szereposztás
Színész 
Cs. Németh Lajos 
Színész 
Bozsó Péter 
Színész 
Mérai Katalin 
Színész 
Szabó Máté 
Színész 
Háda János 
Színész 
Zakariás Éva 
Színész 
Galbenisz Tomasz 
Színész 
Gieler Csaba 
Színész 
Laurinyecz Réka 
Színész 
Kósa Dénes 
  Stáblista
Átdolgozta és rendezte 
Háda János 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
, Szent László tér 7-14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?