Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CLUB SZÍNHÁZ - CSODÁK MÁR PEDIG VOLTAK CÍMŰ SZÍNPADI, PRÓZAI ELŐADÁS
Művészetek Háza Gödöllő - József Attila Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A Club Színház (L)azapja diákszínjátszó csoportjának előadása!

Sötét az én világom. Meleg, biztonságos sötétség. Ahonnan jöttem mindent tisztán látni lehetett. Itt most tompa minden érzék, szemeim csukva még, kicsi vagyok s védtelen, csak te őrzöl anyu. Otthonom, napról napra szűkösebb. Úgy növekszem, észrevétlen, csendesen. Szeretném látni a gyönyörű arcod, belebújni az illatodba. Annyira nagyon szeretni foglak! Mindent megteszek majd, hogy büszke lehess rám! Nem leszek rossz soha, nem hisztizek meg követelőzök, nem feleselek, nem bántalak meg! Anyák Napjára akkora csokor lila virágot veszek neked, hogy nem fér majd bele a legnagyobb vázádba sem! Ha fáradt leszel, puha ágyat vetek, amiben pihenhetsz, hiszen te is ringatsz majd sokat, amikor én leszek nyűgös és fáradt. Ha beteg leszel, teát főzök mézzel és citrommal, hogy hamar meggyógyulj! És cipekedek helyetted a boltból hazafelé, te is sokat cipelsz majd, míg… Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk! Szereplők: Begala Dániel, Bertalan Adrienne, Gecse Gábor, Hegedűs Máté, Maródi Vanda, Pál Savannah, Tóth-Bagi Enikő, Trungel Töhötöm, Scarlat Katalin

Írta: Maródi Vanda
Rendezte: Halász Tibor és Halász-Völgyi Katalin
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?