Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NEMZETI TÁP SZÍNHÁZ: GYILKOSSÁG A DZSURÁNYI UTCÁBAN
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - TÁP Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 438 értékelés alapján
  Leírás
Nemzeti TÁP Színház: Gyilkosság a Dzsurányi utcában„A gyilkos megvan, de ki az áldozat?”
Az üveghegyen nemkevésbé innen, mint túl, Dzsolt Védzs különös rejtéllyel találja szemben saját magát. Egy titokzatos megbízó. Egy feladvány. Egy bizarr lokálban működő varieté. Egy amerikai film noirból előlépő magyar Thészeusz hétfő este elgombolyítja a rejtélyt.

+ Utas és Holdvilág 4. rész

Megújult a TÁP

A TÁP Színház újra megrégül. Új lendülettel felejti el a múltat és következő fejezetbe kezd.

Nemzeti TÁP Színházzá alakulva jól tudjuk, hogy a legeredetibb művészek belevetik magukat a korszellembe. A jelen kor szellemét a múltban a TÁP Színház alakította, így hát felelősséget érzünk a jövő kor szelleme iránt.

Megújult társulattal, egyáltalán társulattal (!) aktív előadássorozatba kezdünk: hetente friss bemutatóval jelentkezünk. Várjuk egykori megöregedett és megfiatalodott közönségünk aktivitását is. Felhívjuk figyelmüket, hogy lehet újra nem járni a TÁP színház előadásaira.

A Jurányi utcában, a TÁP Színház színháztermében minden hétfőn nem éjszaka.

Laboda Kornél társaságában győzelemre vezetjük harcban álló seregeinket.

Komolyra fordítva a szót: decembertől folyamatosan jelen leszünk. Hetente új bemutatóval, fix és fiatalos csapattal! Ráadásul már nem vagyunk rosszak, lemondtunk a rossz színház iránti vágyunkról. Most már középszerűek akarunk lenni. A középszer színháza leszünk, ezért is van új nevünk: Nemzeti TÁP Színház. Bízunk benne, hogy ezzel a névvel széles rétegekhez tudunk eljutni.

A TÁP Színház kétségkívül hat, de ez nekünk nem elég, most már kitűztük a következő célt: hét. Vagyis minden héten új bemutató!

Újból indulnak a varieték, de lesz alvószínház, Alatta-fölötte, meg mindenféle performatív jellegek, melyeket immáron húsz éve nem lehetett megszokni. És főleg számos újdonság.

Ha eljön a TÁP Színház előadására, szabaduljon meg mindentől, amit eddig a színházról gondolt. /Ács Borbála kritikájából/

Ha eljön, a vidámság az arcára fagy.
  Jegynyomtatásról
A jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is!
  Cím
  Hogy tetszett?