Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

NEMZETI TÁP SZÍNHÁZ: GYILKOSSÁG A DZSURÁNYI UTCÁBAN
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - TÁP Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 358 értékelés alapján
  Leírás
Nemzeti TÁP Színház: Gyilkosság a Dzsurányi utcában„A gyilkos megvan, de ki az áldozat?”
Az üveghegyen nemkevésbé innen, mint túl, Dzsolt Védzs különös rejtéllyel találja szemben saját magát. Egy titokzatos megbízó. Egy feladvány. Egy bizarr lokálban működő varieté. Egy amerikai film noirból előlépő magyar Thészeusz hétfő este elgombolyítja a rejtélyt.

+ Utas és Holdvilág 4. rész

Megújult a TÁP

A TÁP Színház újra megrégül. Új lendülettel felejti el a múltat és következő fejezetbe kezd.

Nemzeti TÁP Színházzá alakulva jól tudjuk, hogy a legeredetibb művészek belevetik magukat a korszellembe. A jelen kor szellemét a múltban a TÁP Színház alakította, így hát felelősséget érzünk a jövő kor szelleme iránt.

Megújult társulattal, egyáltalán társulattal (!) aktív előadássorozatba kezdünk: hetente friss bemutatóval jelentkezünk. Várjuk egykori megöregedett és megfiatalodott közönségünk aktivitását is. Felhívjuk figyelmüket, hogy lehet újra nem járni a TÁP színház előadásaira.

A Jurányi utcában, a TÁP Színház színháztermében minden hétfőn nem éjszaka.

Laboda Kornél társaságában győzelemre vezetjük harcban álló seregeinket.

Komolyra fordítva a szót: decembertől folyamatosan jelen leszünk. Hetente új bemutatóval, fix és fiatalos csapattal! Ráadásul már nem vagyunk rosszak, lemondtunk a rossz színház iránti vágyunkról. Most már középszerűek akarunk lenni. A középszer színháza leszünk, ezért is van új nevünk: Nemzeti TÁP Színház. Bízunk benne, hogy ezzel a névvel széles rétegekhez tudunk eljutni.

A TÁP Színház kétségkívül hat, de ez nekünk nem elég, most már kitűztük a következő célt: hét. Vagyis minden héten új bemutató!

Újból indulnak a varieték, de lesz alvószínház, Alatta-fölötte, meg mindenféle performatív jellegek, melyeket immáron húsz éve nem lehetett megszokni. És főleg számos újdonság.

Ha eljön a TÁP Színház előadására, szabaduljon meg mindentől, amit eddig a színházról gondolt. /Ács Borbála kritikájából/

Ha eljön, a vidámság az arcára fagy.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?