Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SHAKESPEARE: HAMLET BTF
Budapesti Tavaszi Fesztivál - Örkény Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
William Shakespeare: Hamlet - bemutatóKimondva-kimondatlanul, a Hamlet minden társulat, minden rendező és minden fiatal férfiszínész művészi pályáján központi jelentőségű dráma, e Shakespeare-darab révén egy társulat megmutathatja, miként gondolkodik magáról a színházról. S hogy Hamlet figurájának megformálása miért válhat egy színészi pálya mérföldkövévé, talán nem is kell hosszan magyarázni. A Bagossy László rendezésében bemutatott előadásban egy évtizedekkel ezelőtti, legendás Hamlet, Gálffi László több szerepben (Hamlet apjának szelleme, a királyt alakító Színész, Sírásó) is fellép, a Hamletet alakító ifjú színész pedig Polgár Csaba lesz. Ő maga egy alkalommal így nyilatkozott: "Szerintem nem találtak még ki jobb dolgot a színháznál, és az embereknek látniuk kell, hogy a színház él, változik és mozgásban van."

Az Örkény Színházzal közös bemutató.
  Szereposztás
Színész 
Znamenák István 
Színész 
Für Anikó 
Színész 
Polgár Csaba 
Színész 
Gálffi László 
Színész 
Csuja Imre 
Színész 
Pogány Judit 
Színész 
Vajda Milán 
Színész 
Ficza István 
  Stáblista
Rendező 
Bagossy László 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1075 Budapest, Madách Imre tér 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?