Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FARSANGI VARÁZSLATOK
Bűvész Színház - Bűvész Színház színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az ókori Görögök színházaikban maszkok segítségével öltötték magukra és játszották el szerepeiket. Ez átvitt értelemben ma is így van.

A bűvész a színpadon egy varázsló maszkját viseli és elhiteti közönségével, hogy képes áthágni a fizika és a természet törvényeit, vagyis azt, hogy képes a csodákra.

Ezen a napon bárki aki szeretné, felpróbálhatja a varázsló maszkját. Damien White különleges bűvészműsorában kifejezetten olyan trükköket válogatott össze, ahol a csodát a bűvész és néző együtt hozza létre.

A műsor időtartama másfél óra. Ajánlott korosztály 8-10 éves kortól! Az idei farsangi műsorunkban három kolléga fogja szórakoztatni nézőinket, a megszokott interaktív módon. Akik már jártak nálunk tudják, hogy nézőink sokszor főszereplői is a műsornak, akik pedig még nem jártak nálunk, azoknak csak annyit tudunk mondani, hogy érdemes ezt az élményt kipróbálni, mert sokszor halljuk viszont – főleg visszatérő vendégeinknél -, hogy azóta is téma a családban az a pillanat, mikor a színpadon álltak ők is. Arról ne is beszéljünk, hogy ebben a műsorban az alapító Damien White és a Ki Mit Tud győztes Fülöp Tibor mellett a világrekorder Lui is a fellépők között lesz, aki sok hazai és külföldi sztár mellett most a Bűvész Színházba látogató nézőket is el fogja varázsolni!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Bűvész Színházban elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon.
  Cím
1115, Bartók Béla út 98-102. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?