Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

KERESZTÜL EURÓPÁN-TOMPOS KÁTYA ÉS HRUTKA RÓBERT ESTJE
Óbudai Kulturális Központ 3K

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar és orosz nyelven, melyek közt Kátya és az általa választott versek alkotják azt a hidat, ahol a két kultúra, kelet és nyugat összeér. A dalokat Hrutka Róbert öltöztette megfelelő zenei köntösbe egy nagyszerű zenekar segítségével.

Tompos Kátya énekesnő jelenleg a Nemzeti Színház tagja. Fiatal kora ellenére máris számos díjjal jutalmazták tehetségét. Országos ismeretségre tett szert a Vacka Rádió folytatásos mesehangjáték főszerepével, de számos filmszerepe is emlékezetes, leginkább a Poligamy, vagy a Valami Amerika 2.

Hrutka Róbert Fonogram- és Artisjus-díjas gitáros, énekes, zeneszerző, zenész, 1989-től napjainkig kétszáznál is több nagylemez elkészítésében működött közre, számos film zeneszerzőjeként is ismerjük.
  Szereposztás
Színész 
Tompos Kátya 
Színész 
Hrutka Róbert 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Óbudai Kultúr Központban egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1033 Budapest, Pethe Ferenc tér 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?