Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KÖLTÉSZET ÉS LÁTVÁNYPÉKSÉG-A MAGYAR KULTÚRA HETE
Békásmegyeri Közösségi Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Költészet és látványpékség - A Magyar Kultúra Hete rendezvénysorozat keretében

A Magyar Kultúra Hetét megnyitja: Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere.A pékmesterek: Lackfi János, Molnár Krisztina, Varró Dániel, Ferenczi György és a Rackajam.

A zenés versimpró est költészettel dúsított izgalmas beszélgetésnek indul. A meghívott vendéget nem belterjes irodalmi csevegéssel untatjuk, hanem rengeteg közönségbarát kérdést teszünk fel. A publikum örömmel is veszi, ha betekinthet a kulisszák mögé, megtudja, miből él (vagy miből hal éhen) a költő, létezik-e ihlet, és így tovább.
Mindezeket a témákat a meghívott zenészek zenei körítéssel kísérik, mígnem elérkezik a kihívás pillanata, és a költővendégek felszólítják a hallgatóságot, hogy dobáljanak be négy-öt tetszés szerinti szót, melyeknek felhasználásával a szereplők tetszés szerinti verseket állítanak elő. Zárásként a meghívott zenészek egy tetszésük szerinti népdalt dobnak fel a költőknek, melyre azok ültő helyükben énekelhető variációkat szereznek. A felolvasott friss pékárut a zenészeknek kell elénekelni, így illusztrálva, hogy nem csalás, nem ámítás, komplex mű született.
  Szereposztás
Színész 
Lackfi János 
Színész 
Varró Dániel 
Színész 
Ferenczi György 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Békásmegyeri Közösségi Házban egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1039 Budapest, Csobánka tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?