Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZILVESZTER 2013 A GROUPNSWING ZENEKARRAL!
New Orleans - New Orleans Music Club.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5874 értékelés alapján
  Leírás
Swinges Szilveszter a New Orleansban!Hamisítatlan swing-hangulat fogadja Szilveszter éjszakáján a New Orleans Club közönségét. Az óévbúcsúztató showt hazánk elsőszámú swing és boogie zenekara, a Group'N'Swing szolgáltatja. Az idei Mahasz díjkiosztó gála egyik nyertese és frontemberük, Gájer Bálint ezen az estén a 20-as-30-as évek Amerikájának varázslatos zenei világát varázsolja Budapest szívébe.

Saját szerzeményeik mellett előadják a Jazz és a Swing legnagyobb slágereit, de felcsendülnek ismert soul és pop dalok jazzes feldolgozásai is.

S ha már a zene a a gengszter korszak Amerikáját idézi, a vendégeket is arra kérik, hogy stílszerűen, a kor divatjának megfelelően érkezzenek. Így hát ezen az estén a hölgyek tollas fejdísszel, egy-egy szipkával vagy szexis boával, a férfiak pedig csíkos mellénnyel, sétapálcával jönnek búcsúztatni az óévet.

2013 utolsó óráira egészen különleges Szilveszteri Swing-koktélt kínálunk: csipetnyi jazz, lindy hop, charleston, töménytelen swing, bossanova, finom ételek és italok, s mindez megfűszerezve leheletnyi New Orleans hangulattal...

Így igazán az Aranykorban érezhetjük magunkat!

Várjuk Önt és partnerét!

Swingeljük át a Szilveszter éjszakát a Group'N'Swinggel!

Szilveszteri program:

Kapunyitás: 18.00
Vacsora: 18.30 - 21.00
21.30 - 00.45: Group'N'Swing koncert három felvonásban, meglepetés programok és tombola
00.45 - DJ

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!
  Hogy tetszett?