Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A HUMOR HÁZA - SZTORIK A FÉSZEK KLUBBÓL
Zsidó Kulturális Fesztivál - Goldmark terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A humor háza – sztorik a Fészek klubból
A Fészek Művészklub híres asztaltársaságainak történeteiA Fészek Művészklub nagy asztaltársaságának tagjai mesélnek előadásunkban. Többek között Királyhegyi Pál, Fényes Szabolcs, Kellér Dezső, G. Dénes György, Szenes Iván, Agárdy Gábor, Antal Imre, Bodrogi Gyula, Darvas Iván, Latabár Kálmán, Psota Irén sztorijait ismerheti meg a néző. Sok vidám történetet hallgathatunk meg Királyhegyitől, aki New-Yorkban riportot készített Einsteinnel. Mindenekelőtt megkérdezte tőle, mikor derült ki saját maga előtt, hogy ekkora zseni fizikában és matematikában, és hogy milyen tanuló volt az iskolában? Elmondta, hogy nem érdekelte az iskola, csak a zene izgatta, meg is tanult hegedülni, sőt még ma is sokat játszik a hangszeren.

Barátaival alakított egy műkedvelő vonósnégyest, és felfogadtak egy igazi karmestert is. Megjegyezte, hogy boldog lehet az a karmester, aki ilyen tehetséges embereket taníthat. Einstein kiábrándított. Elmondta, hogy sok baja van vele, mert sajnos szórakozott, zene közben másra gondol, és ilyenkor bizony elvéti a taktust. Tegnap is, amikor már harmadszor hibázott, karmestere ráripakodott: „Mr. Einstein, mi van magával? Nem tud háromig számolni?”
  Szereposztás
Színész 
Hegedűs D. Géza 
Színész 
Heller Tamás 
Színész 
Fesztbaum Béla 
Színész 
Székhelyi József 
Színész 
Lukács Sándor 
Színész 
Kovács István 
  Stáblista
Írta és rendezte 
Kalmár Tibor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?