Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÉTER SZABÓ SZILVIA KONCERT
New Orleans - New Orleans Music Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5874 értékelés alapján
  Leírás
Péter Szabó Szilvia, az egykori Nox együttes énekesnője Karácsonykor a New Orleans Club színpadán!"Ez a koncert fontos nekem és sokat jelent a számomra, hiszen hosszú évek óta először van alkalmam megajándékozni a közönségem Karácsonykor. A koncerten a kedvenc karácsonyi dalaim fognak felcsendülni kicsit más köntösben. Azok a dalok, amelyek az én szívemet is megdobbantják december körül. A karácsonyi dalok mellett felcsendülnek majd eddigi életem legkedvesebb dalai is, úgyhogy biztosan egy meghitt, de mindemellett egy nagyon bulis estének nézünk majd elébe." (Péter Szabó Szilvia)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!
  Cím
Budapest 1066, Lovag utca 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?