Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAO EXKLUZÍV: BACSÓ KRISTÓF SZERZŐI ESTJE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bacsó Kristóf Quartet, Triad, Oláh Kálmán Sextet, Balázs Elemér 'Always that moment'-zenekara, Szalóki Ági Karády-projektje, na és végül, de nem utolsó sorban a Modern Art Orchestra, illetve a MAO Session sorozat. A felsorolt eddigi Opus-os fellépések alapján Bacsó Kristóf szinte 'hazajár' ebbe a jazzklubba, mégis a szokásos MAO-Exkluzív esteknél is 'nem mindennapibb' esemény lesz a big band havi sorozatában helyet kapó önálló szerzői estje.

Szólistaként, hangszerelőként és zeneszerzőként természetesen eddig is jócskán közreműködött a Modern Art Orchestra munkásságában, már a 2009-es BMC-s kiadású Ecletic Path című MAO-lemezen is ő jegyezte az album egyharmadát. Majd 2011-ben Lunar Dance című darabjával bejutott a Brussels Jazz Orchestra által szervezett nemzetközi zeneszerzőverseny döntőjébe, a rákövetkező évben pedig Nocturne című kompozíciója második díjat nyert a Magyar Jazz Szövetség által rendezett zeneszerzőversenyen.

Mindezek a jelek újból és újból arra engedtek következtetni, hogy egy egyre mélyülő kapcsolat bontakozik ki a szaxofonos-zeneszerző és a nagyzenekar között. Az évekig gondosan érlelt komponálási folyamat fontos összegzéseként hamarosan egy kizárólag Bacsó Kristóf-szerzeményeket tartalmazó új MAO-lemezt foghatunk a kezünkben, melynek ezúttal teljes anyaga bemutatásra kerül.

Közreműködik:

Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél
  Szereposztás
Színész 
Bacsó Kristóf 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?