Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: DAS KAPITAL (D-FR-DK)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Take the MOL Train címmel új koncertsorozat veszi kezdetét az Opus Jazz Club 2014-es évadjában.A MOL-különvonat az európai jazz színe-javát hozza el majd rendszeresen Budapestre, olyan produkciókkal „utasainak” poggyászában, melyek révén rácsodálkozhatunk multikulturális környezetünk, Európa színes, változatos és izgalmas jazzvilágára. Ez a színtér nem térképezhető fel már hagyományos műfaji meghatározások, vagy stílusok mentén; a sorozat koncertjei a zenei kifejezőeszközök széles skáláját felvonultatva adnak majd ízelítőt Európa legfrissebb produkcióiból.

Az új kezdeményezést aligha reprezentálhatná jobban más, mint (a) Das Kapital trió sorozatnyitó vendégszereplése. Német szaxofonos, dán gitáros és francia dobos: három jelentős nyugat-európai jazz-nemzet kiemelkedő muzsikusainak élő, organikus formációja – műsorukon az egykori keletnémet „állami zeneszerző”, Hanns Eisler kompozícióinak átdolgozásaival. Mindez nem olcsó hatásvadászat – frappánsan, szellemesen, frissen hozzák össze keletet a nyugattal, múltat a jelennel, klasszikust a jazzel, hihetetlenül magas színvonalon felmutatva és továbbfejlesztve azok értékeit.

Közreműködik:

Daniel Erdmann - szaxofon
Hasse Poulsen - gitár
Edward Perraud - dob
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?