Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KISGÖMBÖC - MARICA PRODUKCIÓ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A kisgömböc, avagy a tulipános láda rejtélye. A Marica Produkció előadása.

Rejtélyes az a faluvégi kanász gyerek, aki végül kipukkantja a hatalmas Kisgömböcöt. Ki ez a lurkó, és ki az a Sári, Kati, Juliska? Egyáltalán ki az a Kisgömböc, és mit keres mindenki a tulipános ládában? Intenzív játék a gyerekekkel, felnőttekkel. Különleges előadás különleges bábokkal, hiszen egy tulipános láda tartalma elevenedik meg, hímzett vánkossal, falvédővel. Játsszák: Tárnok Marica és Sz. Nagy Mari Az előadás hossza: 45 perc Ajánlott: 3 éves kortól A MARICA BÁBSZÍNHÁZA előadásai kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szólónak, s minden alkalommal más-más téma köré épül fel az interaktív program. Jegyet csak annak kell váltani, aki már betöltötted a hármat. És ha ez nem lenne elég, az előadás után kézműves foglalkozás és varázssüti várja a gyerekeket az előtérben. Ajánlott korosztály: 3 éves kortól www.bethlenszinhaz.hu www.maricaprodukcio.com
  Szereposztás
Előadja 
Tárnok Marica 
Előadja 
Sz. Nagy Mária 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?