Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SHERLOCK HOLMES BUDAPESTEN
Kolibri Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 125 értékelés alapján
  Leírás
KALAND! BORZONGÁS! VÁMPÍROK!
SHERLOCK HOLMES BUDAPESTRE LÁTOGAT!
13-18 éveseknekSherlock Holmes, a világ legjobb detektívje, a Kolibri Színházba látogat egy borzongató kaland apropóján: A “Sherlock Holmes Budapesten” című izgalmas komédiát a brit Richard Challoner Theatre Company előadásában láthatják, akik 2013. februárjában már jártak nálunk a “Chaplin – a korai évek” c. darabjukkal.

1896. áprilisát írjuk. Ferenc József császár Budapestre látogat a millenniumi ünnepségsorozat alkalmából. Sissy hercegnő titokban értesíti Sherlock Holmes-t, hogy elvesztette értékes igazgyöngysorát. A londoni detektívet kéri fel, hogy derítse fel a rejtélyt. Budapestre érkezve Holmes a Pál utcai fiúk segítségét kéri az ügy felgöngyölítésében. Azonban legnagyobb ellensége Moriarty professzor is Budapesten tartózkodik, aki titkos merényletet tervez a császár és az ünnepségek ellen. Mindeközben a frissen épült kisföldalatti alagútjait Drakula grófja kísérti…

A dél-londoni Richard Challoner High Schoolban székelő társulat 1996 óta lép fel szinte évente a Kolibri Színház Színpadán.
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?