Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EDDA MUSICAL- A KÖR
RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Edda musical újra a Ram Colosseumban! A legendás musical újra életre kel! Fergeteges látvány és őrült lóerők: ez az Edda musical!

Az életünk egy kör, amely egyszer bezárul, de addig minden pillanatát élvezni kell. A musical szereplői menekülve a társadalmi problémák és feszültségek elől a szerelemben, a szabadságban és a rockban keresnek menedéket, boldogságot. A történet egy külvárosi mese, ahol főhősünk Elmo, egy szerelmi csalódás miatt elindul a nagyvilágba, abban bízva, hogy megtalálja, amit keres: az igazi szerelmet, a sikert és a boldogságot. De nem csak jó barátok, hanem "rosszak" is keresztezik útját. Vajon a hit és a szerelem elég erőt ad neki, hogy győzedelmeskedni tudjon a gonosz elleni küzdelemben? A musical az Edda Művek 26 slágerét szólaltatja meg, egy szórakoztató, érdekfeszítő, humorral és életigenléssel teli produkcióban. A KÖR alkotóinak üzenete szerint, mindig van lehetőségünk választani jó és rossz között. Szereposztás: Elmo – Pintér Tibor Írisz – Békefi Viktória Szezár – Tóth Attila / Balogh Máté Szalsza – Koós Réka / Tunyogi Bernadett Angóra – Szabó Dorottya/ Tunyogi Bernadett Fausztusz – Makrai Pál / Dancs János Toha – Balogh Máté/ Bencze Sándor Menedzser – Bencze Sándor/ Bakti Zoltán Kisfiú – Bakos Attila/ Bíró Bálint Jolán – Lőrincz Frédi – Várfi Para – Mohácsi Miu – Papp Letícia Alkotói stáb: Dalszöveg: Pataky Attila Zeneszerző: Gömöry Zsolt Forgatókönyv: Oravecz János Koreográfus: ifj. Nádasdy András és Patuzzi Mónika Technikai vezető: Csukay Zoltán Producer/Rendező: Pintér Tibor Díszlet: Domján Gábor
  Szereposztás
Elmo 
Pintér Tibor 
Szezár  
Tóth Attila 
Szezár  
Balogh Máté 
Szalsza 
Koós Réka 
Szalsza 
Tunyogi Bernadett 
Fausztusz 
Makrai Pál 
Fausztusz 
Dancs János 
Toha 
Balogh Máté 
Toha 
Bencze Sándor 
Menedzser 
Bencze Sándor 
Kisfiú 
Bakos Attila 
Kisfiú 
Bíró Bálint 
Jolán 
Lőrincz Andrea 
Frédi 
Várfi Sándor 
Para 
Mohácsi Márk 
Írisz 
Békefi Viktória 
  Stáblista
Angóra 
Tunyogi Bernadett 
Angóra 
Szabó Dorottya 
Producer, rendező 
Pintér Tibor 
Dalszöveg 
Pataky Attila 
Zeneszerző 
Gömöry Zsolt 
Koreográfia 
Nádasdy András 
Koreográfia 
Patuzzi Mónika 
Díszlet 
Domján Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?