Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
UMZE - EÖTVÖS / VIDOVSZKY 70
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az UMZE kamaraegyüttes koncertje a kortárs magyar zeneművészet két kiemelkedő alakját köszönti, a 2014-es év elején 70. születésnapját ünneplő Eötvös Pétert és Vidovszky Lászlót. Kettejük pályája és zeneszerzői attitűdje számos ponton érintkezik, a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán végezett tanulmányaiktól kezdődően az 1970-ben többek között az ő közreműködésükkel megalapított Új Zenei Stúdióbéli munkásságukon és a különféle experimentális, illetve elektronikus zenék tanulmányozásán át egészen napjainkig.
Az ünnepi hangverseny Eötvöst és Vidovszkyt nem csupán egy-egy művük tolmácsolásával köszönti, hanem Stockhausen és Messiaen egy-egy opusának magyarországi bemutatója révén abban a kortárs európai kontextusban mutatja be őket, amely mindkettejük munkásságára ösztönzőleg hatott.

Műsor:

Eötvös Péter: Shadows
Karlheinz Stockhausen: Schlagtrio - magyarországi bemutató

- szünet -

Vidovszky László: Reverb - magyarországi bemutató
Olivier Messiaen: Un vitrail et des oiseaux (A színes üvegablak és a madarak)
- magyarországi bemutató

UMZE Kamaraegyüttes
közreműködik: Fejérvári Zoltán, Ránki Fülöp - zongora
Joó Szabolcs, Dénes Roland - timpani
vezényel: Rácz Zoltán
  Stáblista
Karmester 
Rácz Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?