Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: GYAFI FRIENDS
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gyárfás István (művésznevén Gyafi) a hazai jazzgitározás megkerülhetetlen figurája, vitalitástól duzzadó játéka mellett védjegyként viselt kalapja is összenőtt a honi publikummal. Új formációjában, a Gyafi & Friends-ben fiatal tehetségeket vett maga mellé, s részben az ő hatásukra szakít a tőle megszokott akusztikus hangzással. Bár jellegzetes gitárhangja változatlan, zenekarával mégis egy lényegesen fiatalosabb, latin és funky alapokon nyugvó, pop-jazz stílust céloz meg.

Partnerei közül ketten is - Tóth Marcell és Hidász Tamás - a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékének hallgatói. Utóbbit 2013 áprilisában, a marosvásárhelyi Student Jazz Festival legjobb dobosának választották.

A zenekar basszusgitárosa Perjesi Szabolcs, tanulmányait a Kőbányai Zenei Stúdióban végezte, azóta Rácz Kati együttesének állandó tagja.
Az együttes tavaly novemberben nagy sikerrel szerepelt a temesvári Blues Jazz Kamo Gálán.

Közreműködik:

Gyárfás István - gitár
Tóth Marcell - zongora
Perjesi Szabolcs - basszusgitár
Hidász Tamás - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?