Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: PÁTKAI ROZINA QUINTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Négy hónapja a Pátkai Rozina Quintet új albumának (Voce e Eu) megjelenését teltházas lemezbemutató koncerttel ünnepelte az Opus-ban. Az alig egy éve alakult együttes tavaly augusztusban elnyerte az Independent Music Awards közönségdíját az új albumuk címadó dalával. A fiatal formáció bossa novában és latin jazzben utazik, de koncertjeiken gyakran előkerül a szving és néha a blues is.

A többségében portugál és spanyol nyelvű dalok hangulata a múlt század Latin-Amerikáját idézi, a hangszerelés azonban teljesen maivá, frissé teszi a szerzeményeket.

"Számunkra ez a műfaj leginkább azt az elvágyódásszerű érzést jelenti, amely a dzsesszben és a brazil zenében egyaránt megtalálható, s amely szerintem a bossa nova stílust is létrehozta. Amikor ezt a zenét játsszuk, tulajdonképpen azt érezzük, hogy megérkeztünk oda, ahová vágyódtunk. Egy másik dimenzióba kerülünk." (Cseh Balázs)

Közreműködik:

Pátkai Rozina - ének
Pecze Balázs - trombita
Tóth Mátyás - gitár
Soós Márton - nagybőgő
Cseh Balázs - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?