Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: BOI AKIH (NL)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Boi Akih kvartett jelenleg Hollandia talán legkeresettebb world-jazz zenei exportcikke. A zenekar vezetője az indonéziai Maluku-szigetekről (Molukkák) származó, egzotikus szépségű énekesnő, Monica Akihary, valamint gitáros férje, Niels Brouwer. A meleg tónusú, nagyon színes énekhangra, valamint az akusztikus gitár kettősére épülő együttes 1997-ben alakult, s az elmúlt másfél évtizedben hat nagylemezt jelentetett meg, többek között a neves német kiadónál, az ENJA-nál.

Legutóbbi albumuk a 2012-es Circles in a Square Society kategóriájában a kritikusok kedvence volt, számos listán az év lemezei közé sorolták. A harsonával és dobbal kiegészülő, szokatlan felállású Boi Akih hangzására a határok teljes összemosódása jellemző: előadásukban a jazz, a blues, az indonéz folk, vagy az improvizációs részek a legnagyobb könnyedséggel olvadnak egymásba. Legyen az feldolgozás (Joni Mitchell, Bob Marley, Jimi Hendrix, David Crosby), illetve saját szerzemény, az eredmény mindig inspiráló, kalandra hívó zene; ahogyan egy recenzióban is olvasható: "Ez a muzsika tele van érzéssel, humorral, modern hangokkal és gazdag képzelőerővel."

Közreműködik:

Monica Akihary - ének
Niels Brouwer - gitár
Wolter Wierbos - harsona
Owen Hart Jr. - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?