Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: FUSIO GROUP
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Fusio Group a kétszeres Arany Dobverő-, Fonogram-, Artisjus- és eMmeRTon- díjas Szendőfi Péter zenekara, akinek szerzeményeit, hangszereléseit a zenekar rendszeresen játssza.A dobost számos formációból ismerheti a jazzközönség: Gary Willis-szel 2005 óta viszi a Loop Doctors zenekart, Szakcsi Lakatos Róberttel pedig 2008-tól fogva a Transitiont. Korábban tagja volt a László Attila Bandnek, a Romhányi Áron Triónak, a Birta Life Pictures-nek, valamint a Nagy János Triónak is.

A Fusio Group 1992-ben alakult, akkor még Fusio Quartet néven. Az együttes stílusirányzata kezdettől fogva a jazz-fusion kategóriához áll a legközelebb, bár a repertoár eklektikus és széles zenei palettán mozog: a hagyományosabb hangszerelés gyakran keveredik progresszív témákkal és harmóniavilággal. Az elektronikus jazz meghatározó amerikai mintáit követve markáns, 'harapós' groove-okkal teli, feszes, sodró lendületű zenét játszanak.

A Fusio Group ötödik, Soul Food című lemeze a tavaly ősszel jelent meg a Tom-Tom Records gondozásában, műsoruk ennek az új albumnak az anyagára épül. A hazai fúziós jazz patinás zenekara a megszokott felállással játszik, amelyben valamennyi közreműködő a műfaj elismert szólistája, illetve stúdiózenésze.

Közreműködik:

Elek István - szaxofon
Kormos János - gitár
Romhányi Áron - billentyűs hangszerek
Barabás Tamás - basszusgitár
Szendőfi Péter - dobok, zeneszerzés
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?