Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: ROBERT BALZAR TRIO DAN BÁRTA (CZ)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Amennyiben valaki kilencszer, illetve tizenkétszer nyeri meg országa két legfontosabb zenei díjának férfi énekes kategóriáját, valamint ő az, akivel Prágában Bobby McFerrin duettet énekel, akkor hivatalosan is kijelenthetjük, hogy Dan Bárta esetében „A cseh jazzénekesről” beszélünk. Az énekest kísérő trió vezetője, a nagybőgős Robert Balzar szintén a cseh jazz nagyformátumú képviselője, hiszen vagy negyven album felvételében vett részt, többek között például olyan sztárvendéggel, mint John Abercrombie.
A trió a Dan Bártával készült aktuális lemezének (Theyoires) műsorával érkezik Budapestre, melyen kizárólag feldolgozásokat hallhatunk olyan előadóktól, mint a Simply Red, The Police, The Cult, Jamiroquai, Björk, Led Zeppelin, AC/DC.

A jól ismert számok jazzes feldolgozását alkalmazó recept bár bevált, sokszor mégis elég íztelenre sikerednek a hasonló programok. A cseh kvartett esetében azonban nem ilyen jazz-szósszal nyakon öntött finom kis slágerek design-konyhás prezentálásáról van szó, itt rendesen sava-borsa van minden fogásnak.
Robert Balzar triója egy kivételesen karizmatikus jazzénekessel, a rendkívül szuggesztív színpadi jelenléttel bíró Dan Bártával, tulajdonképpen az Opus Jazz Club új évadjának egyre fokozódó jelentőségű külföldi koncertjeit hivatott felvezetni.

Közreműködik:

Dan Bárta - ének
Robert Balzar - nagybőgő
Stanislav Mácha - zongora
Jiří Slavíček - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?