Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
Már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-tól vehetsz nálunk jegyeket féláron. Próbáld ki most!

ROHAN(D)Ó ÉLET MOGÁCS DÁLNIEL ESTJE HUMORFESZTIVÁL 2014
Thália Színház - Arizona StúdiÓ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 844 értékelés alapján
  Leírás
Mogács visszatér oda, ahonnan jött... a színházba. Összeszedi minden tudását, hogy szórakoztassa Önöket, vagy azt, akinek a jegyet veszik. A rohanó élet világot jelentő rohadó deszkáin stand-up keveredik a színházzal, pantomim a bábbal, ének a sztárvendéggel, igazság a hazugsággal. Remek időtöltés leginkább nagyoknak, kistermetű idősebbeknek és gyengébb idegzetűeknek.

Mogács Dániel alapvetően rendező és színész. Meg humorista. Sajátos stílusa és formabontó előadásmódja évek óta igyekszik tágítani, feszegetni a magyar stand-up comedy határait. A Dumaszínház - újdonságokra nyitott, nagy tűrőképességgel megáldott közönsége már megszokhatta, hogy Mogács rendszeresen megőrül a színpadon, függetlenül attól, hogy klasszikus stand-up, improvizációs színház, vagy éppen bábokkal dúsított önálló est zajlik. Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel - hirdethetné a sokat mondó felírat a bejárat felett. Minden szava odaillene, amikor Dr. Mogács virtuális karaktere Dani fejébe bújva lép a színpadra.

Az előadás időtartama: 120 perc, szünet nélkül.
  Szereposztás
Színész 
Mogács Dániel 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mobilon vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?