Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ROHAN(D)Ó ÉLET MOGÁCS DÁLNIEL ESTJE HUMORFESZTIVÁL 2014
Thália Színház - Arizona StúdiÓ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Mogács visszatér oda, ahonnan jött... a színházba. Összeszedi minden tudását, hogy szórakoztassa Önöket, vagy azt, akinek a jegyet veszik. A rohanó élet világot jelentő rohadó deszkáin stand-up keveredik a színházzal, pantomim a bábbal, ének a sztárvendéggel, igazság a hazugsággal. Remek időtöltés leginkább nagyoknak, kistermetű idősebbeknek és gyengébb idegzetűeknek.

Mogács Dániel alapvetően rendező és színész. Meg humorista. Sajátos stílusa és formabontó előadásmódja évek óta igyekszik tágítani, feszegetni a magyar stand-up comedy határait. A Dumaszínház - újdonságokra nyitott, nagy tűrőképességgel megáldott közönsége már megszokhatta, hogy Mogács rendszeresen megőrül a színpadon, függetlenül attól, hogy klasszikus stand-up, improvizációs színház, vagy éppen bábokkal dúsított önálló est zajlik. Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel - hirdethetné a sokat mondó felírat a bejárat felett. Minden szava odaillene, amikor Dr. Mogács virtuális karaktere Dani fejébe bújva lép a színpadra.

Az előadás időtartama: 120 perc, szünet nélkül.
  Szereposztás
Színész 
Mogács Dániel 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!