Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÓZ, A NAGY VARÁZSLÓ
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Köszi színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Óz, a nagy varázsló

A Pódium Színház zenés mesejátéka.Dorothy, a kansasi kislány Óz csodabirodalmában - a Szivárványon túl - igazi barátokra talál, akikkel együtt kalandos történetek során ismerkedik az élettel. A Sárgaköves úton találkozik a Madárijesztővel, aki arra vágyik, hogy észt kaphasson, a Bádogemberrel, aki szív után vágyakozik, és a gyáva Oroszlánnal, aki bátorságot szeretne. A gonosz Nyugati Boszorkány elrabolja a lányt, ám Dorka a szeretet erejével legyőzi őt. Végül a jó Északi Boszorkány segítségével mindenki megkapja azt, amire vágyott, és Dorka végre hazajut Totó kutyájával…
  Szereposztás
Dorka 
Bednai Natália 
Toto, Óz, Henrik bácsi 
Habány Tamás 
Bádogember, mumpic: 
Farkas Zoltán 
Oroszlán, mumpic 
Kósa Dénes 
Jó és rossz boszorkány 
Bárd Noémi Polli 
Madárijesztő, mumpic 
Ternai Kriszta 
  Stáblista
Rendező 
Bednai Natália 
Díszlet 
Gáliczki László 
Jelmez 
Bednai Natália 
Zene 
Kósa Dénes 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?