Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DUMASZVINGHÁZ - DUMASZÍNHÁZ HUMORFESZTIVÁL 2014
Mikroszkóp Színpad - Mikroszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Zene, impró, stand-up egy este.Gitár, nyakkendő és a szving ötven árnyalata. Becsomagolva stand-up zsemlék közé. Ez a Dumaszvingház, vagyis Kovács András Péter (KAP), Janklovics Péter és Illés Ferenc jazz-up comedy estje.

„Ez egy zenés, improvizatív stand-up előadás. A legelképesztőbb élethelyzeteket jelenítjük meg, ahol az emberek zenével találkoznak. Céges bulikat, fesztiválokat, lagzikat veszünk górcső alá, lesz jazz-zenészképző, szerenád tetszőleges hölgynek, tetszőleges témában, de a finálédalt is ott fogjuk kitalálni, miközben sok olyan sztori hangzik el, amik zenei tanulmányainkat, pályafutásunkat színezték" - foglalta össze az est házi- és ötletgazdája, KAP. - A szving egy populárisabb válfaja a jazznek, ami a más zenei beállítottságú embereket is elsodorja. Abban bízunk, hogy nemcsak a rekeszizmok fognak másnapra bedurranni, hanem a vádlik is, mert a nézők a lábukkal verik majd a taktust. (...) Janklovics Péter hihetetlenül vibráló, pezsgő ember, én írom az ötleteket, a dalokat, Feri pedig profi zenész. Az est hármunknak az egysége, kiegészítjük egymást".

Az előadás időtartama: 80 perc, 1 szünettel
  Szereposztás
Színész 
Kovács András Péter 
Színész 
Janklovics Péter 
Színész 
Illés Ferenc 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!