Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OPERETTSZTÁROK BUDÁN - ZENÉS TALK SHOW DOLHAI ATTILÁVAL
Budapesti Operettszínház - Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Önálló estek, zenés beszélgetések, musicalsztárok, szubrettek, táncos-komikusok, primadonnák, bonvivánok, a Budapesti Operettszínház legnagyobb kedvencei új szerepben és új helyen. Különleges produkciók és a Pesti Broadway sztárjai az Átrium Film-Színházban.A Budapesti Operettszínház a Világsikerek útjára lépett. Németország, Oroszország, Románia, Ausztria, a Szegedi Szabadtéri, a soproni MKB Aréna, saját nagyszínpada és Raktárszínháza, valamint a Thália Színház után az idei évtől az Átrium Film-Színházat is játszóhelyéül avatja.

A korábban moziként ismert impozáns épület 2012-ben, mintegy évtizedes bezártság után nyitott meg ismét. Az összművészeti befogadótér az idei évtől rendszeresen ad helyet az Operettszínház legnagyobb sztárjainak önálló estjéhez, ezzel vezetve fel a tavasz igazi zenei csemegéjét, a jazz és a swing világába kalauzoló Amerikai komédiát, Bársony Bálint, Lőrinczy Attila és Aszlányi Károly tollából.

Áprilisban, a sorozat utolsó előadásán Dolhai Attiláé az Átrium színpada.
  Szereposztás
Színész 
Dolhai Attila 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vész esetén valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?