Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MY LITTLE GÓLEM
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Ház - kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 207 értékelés alapján
  Leírás
„Mi a különbség Isten és egy orvos között? Az, hogy Isten nem hiszi, hogy ő orvos!"A Gólem legendája a zsidó kultúra egyik legrégebbi és legtöbbet feldolgozott története. Az ember, aki életet lehel az élettelenbe és így átveszi Isten helyét. Mi történik akkor, ha 6 fiatal magyar szerző(nő) szabad kezet kap a hagyományos történet átdolgozásához? Mit csinál ma itt a Gólem? Hogyan csinálnak belőlünk Gólemet a társaink, a vezetőink, a szerelmeink? Az elkészült szövegek olyan társadalmi jelenségekről, emberi kapcsolatokról rántják le a leplet, amelyekbe életünk során már annyira belefásultunk, annyira természetessé váltak, hogy már nem is érezzük, mennyire rabjai vagyunk ezeknek a szituációknak. A My little Gólem így nemcsak a csodáról, hanem az uralkodásról, a kiszolgáltatottságról és az isten nélküli teremtettség abszurditásáról is mesél. Hat rövid történet, hat báb és hat stílus keveredik az előadásban.

Korlenyomat nem csak zsidóknak!

Bemutató: 2013. december 12. 20 óra.

zene: Gazda Bence
mozgás: Lengyel Kata
animáció: Tóth Zs. Szabolcs
operatőr: Hajmási Péter
produkciós vezető: Marcsa Barbara
  Szereposztás
Színész 
Chován Gábor 
Színész 
Eke Angéla 
Színész 
Makra Viktória 
Színész 
Márkus Sándor 
  Stáblista
Rendező 
Borgula András 
Látványtervező 
Juristovszky Sosa 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?