Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PORCELÁN
Nemzeti Táncszínház - Refektórium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1059 értékelés alapján
  Leírás
Pannon Várszínház: PorcelánA 2012/2013-as színházi szezonban a Pannon Várszínház tánctagozataként kezdte meg munkáját a Veszprémi Táncműhely. A táncműhely első produkciója Ladányi Andrea és Krámer György közös munkája a Porcelán – duettek egy házasságból című táncjáték. Témája egy megélt házasság, az emberi együttélés, a párkapcsolat kínjai és gyönyörűsége. A nő és a férfi együttélése, mely törékeny és csillogó, díszes és ünnepélyes, hideg és csörömpölő, mint a porcelán. Az előadás kifejezőeszközei közt szerepel a tánc, a gesztus, a kortárs zene és képzőművészet, a videó installáció. A színpadi történést két tapasztalt művész önvallomása teszi hitelessé. Korszerű stílusát a fiatal alkotótársakkal való együttműködés teremtette meg. A porcelánból készült tárgy különös kisugárzású. Egyszerre képvisel szellemiséget és anyagiságot, könnyedséget és súlyt. Olyan, mint egy házasság. Porcelán.
  Stáblista
Készítette és előadja 
Ladányi Andrea 
Készítette és előadja 
Krámer György 
Stylist 
Lakatos Márk 
Zene 
Borlai Gergő 
Video 
Szöllősi Géza 
Video 
Bánki Ákos 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?