Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁR-BESZÉD - ZENÉVEL ÉS IRODALOMMAL: UNGVÁRI TAMÁS ÉS BÍRÓ ESZTER
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Folytatódik Pár-Beszéd – zenével és irodalommal című sorozatunk, melynek keretében vendégeink egy-egy könnyed estét tölthetnek el a kortárs magyar irodalom kiváló íróival, költőivel valamint népszerű színművészekkel, énekesekkel, zenészekkel, zeneszerzőkkel.A rendezvényeken az irodalom és a zene kapcsolata kerül a középpontba, de a kötetlen beszélgetéseken a felolvasások és a színpadi produkciók mellett elhangzanak gyermekkori emlékek, személyes történetek is. Az írók, költők előlépnek az írásaik mögül, az előadóművészek levetik szerepeiket, és a néző ebben a különleges szellemi műhelyben nem csupán szemlélője, de részese lesz az estének.

Az est vendégei: Ungvári Tamás író, műfordító, irodalomtörténész és Bíró Eszter énekesnő, színésznő

A zenei kíséretről Hámori Máté (gitár) és Födő Sándor (zongora, harmonika és ütőhangszerek) gondoskodik.
  Stáblista
Énekesnő 
Bíró Eszter 
Fordító 
Ungvári Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?