Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁR-BESZÉD - ZENÉVEL ÉS IRODALOMMAL: ERDŐS VIRÁG, KOLLÁR-KLEMENCZ LÁSZLÓ, KIRÁLY LEVENTE
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Folytatódik Pár-Beszéd – zenével és irodalommal című sorozatunk, melynek keretében vendégeink egy-egy könnyed estét tölthetnek el a kortárs magyar irodalom kiváló íróival, költőivel valamint népszerű színművészekkel, énekesekkel, zenészekkel, zeneszerzőkkel. A rendezvényeken az irodalom és a zene kapcsolata kerül a középpontba, de a kötetlen beszélgetéseken a felolvasások és a színpadi produkciók mellett elhangzanak gyermekkori emlékek, személyes történetek is. Az írók, költők előlépnek az írásaik mögül, az előadóművészek levetik szerepeiket, és a néző ebben a különleges szellemi műhelyben nem csupán szemlélője, de részese lesz az estének.

Az est vendégei: ERDŐS VIRÁG, József Attila díjas költő, író, drámaíró és KOLLÁR KLEMENCZ LÁSZLÓ, a Kistehén zenekar énekes-dalszerző frontembere

Moderátor: Király Levente
  Szereposztás
Moderátor 
Király Levente 
  Stáblista
költő, író, drámaíró 
Erdős Virág 
Zenész 
Kollár-Klemencz László 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?