Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SEGÍTSÉG, ÉN VAGYOK A FELESÉGEM!
Ferencvárosi Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 887 értékelés alapján
  Leírás
Topolcsányi Laura: Segítség, én vagyok a feleségem!
testcserés vígjáték két felvonásbanZelenka Gézának semmire sincs ideje. Olykor még a lánya születésnapjáról is lemarad (na de hiszen a családjáért dolgozik)!
Zelenkáné Margó joggal érzi úgy, hogy minden házimunka ráhárul, miközben ő maga is dolgozó nő.
Mindketten határozottan állítják, hogy sokkal több energiát áldoznak a család szent oltárán, mint a másik, és egy mennydörgős éjszakán azzal a felkiáltással hagyják el a családi robbanás helyszínét, hogy „Bárcsak a helyemben lennél!"

Ez az ártalmatlannak tűnő sóhaj azonban mintha meghallgatásra találna odafent, mindenesetre a két ember másnap reggel nem a saját testében ébred... hanem a másikéban... Az első sokk után igen hamar belátják, hogy a családtagok és barátok érdekében titokban kell tartaniuk a változást, ehhez pedig lépésről lépésre meg kell tanulniuk egymás életét, ami nem is olyan egyszerű feladat, ha mostantól a feleségnek kell a férje testében egy autósboltot vezetnie, a férj pedig óvodásokat pesztrálhat napi nyolc órában a felesége testében.

S mintha kettejük testcseréje önmagában még nem lenne elég a humorral kikövezett pokoljáráshoz, a lányuk, a barátok és szomszédok is csavarnak egyet-egyet a hurkon...

Tervezett bemutató időpontja: 2014. április 19.
  Szereposztás
Színész 
Kaszás Géza 
Színész 
Détár Enikő 
Színész 
Bregyán Péter 
Színész 
Hűvösvölgyi Ildikó 
Színész 
Nagy Gábor 
Színész 
Topolcsányi Laura 
Színész 
Sövegjártó Áron 
Színész 
Magyar Tímea 
Színész 
Boros Zoltán 
  Stáblista
Író 
Topolcsányi Laura 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, a Turay Ida Színházban a mobiltelefonodon is bemutathatod a jegyed.
  Cím
  Hogy tetszett?