Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KP - KULTÚRPOLITIKA VEISZER ALINDÁVAL
Katona József Színház - K:antin.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
2014-ben – KP címmel - színházunk kultúrpolitikai vitasorozatot indít, melynek célja, hogy megosztó és Magyarország szellemi jövőjét alapvetően befolyásoló témákról - elsőként a művészeti akadémiákról - társadalmi diskurzust generáljon. A beszélgetéseket Veiszer Alinda vezeti.

A sorozat február 3-i első alkalmával a hazai és az európai művészeti akadémiák szerepét, helyzetét, illetve feladatait vesszük szemügyre.
Vendégek: Jankovics Marcell rendező, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségi tagja, Makk Károly a Széchenyi István Irodalmi – és Művészeti Akadémia elnöke, Skardelli György építész és Ferencz Győző költő.

A vita kiegészítéseként a kulturális élet különböző területeiről, neves művészek videó üzenetben mondanak véleményt arról, hogy szerintük milyen lenne egy ideális művészeti akadémia. Megszólal többek között Fischer Iván karmester, Mundruczó Kornél rendező és Grecsó Krisztián író is.

A vitasorozat következő, március 17-i részében különböző – a választásokon induló – pártok kultúrpolitikusait ültetjük le egymással, hogy a kultúra területére vonatkozó elképzeléseiket ütköztethessék. Április 16-án pedig terveink szerint a színikritika tematikáját járjuk majd körül.

Az első rész időpontja: Február 3., hétfő 20:00
Helyszín: Katona József Színház – K:antin
  Stáblista
Műsorvezető 
Veiszer Alinda 
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1052, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!