1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
KP - KULTÚRPOLITIKA VEISZER ALINDÁVAL
Katona József Színház - K:antin.
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
7.9 / 10
226 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
2014-ben – KP címmel - színházunk kultúrpolitikai vitasorozatot indít, melynek célja, hogy megosztó és Magyarország szellemi jövőjét alapvetően befolyásoló témákról - elsőként a művészeti akadémiákról - társadalmi diskurzust generáljon. A beszélgetéseket Veiszer Alinda vezeti.

A sorozat február 3-i első alkalmával a hazai és az európai művészeti akadémiák szerepét, helyzetét, illetve feladatait vesszük szemügyre.
Vendégek: Jankovics Marcell rendező, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségi tagja, Makk Károly a Széchenyi István Irodalmi – és Művészeti Akadémia elnöke, Skardelli György építész és Ferencz Győző költő.

A vita kiegészítéseként a kulturális élet különböző területeiről, neves művészek videó üzenetben mondanak véleményt arról, hogy szerintük milyen lenne egy ideális művészeti akadémia. Megszólal többek között Fischer Iván karmester, Mundruczó Kornél rendező és Grecsó Krisztián író is.

A vitasorozat következő, március 17-i részében különböző – a választásokon induló – pártok kultúrpolitikusait ültetjük le egymással, hogy a kultúra területére vonatkozó elképzeléseiket ütköztethessék. Április 16-án pedig terveink szerint a színikritika tematikáját járjuk majd körül.

Az első rész időpontja: Február 3., hétfő 20:00
Helyszín: Katona József Színház – K:antin

Stáblista

Műsorvezető Veiszer Alinda

Helyszín

Katona József Színház
Budapest, 1052, Petőfi Sándor u. 6.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!