Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FORGÁCH ANDRÁS: SZORUL A HUROK - BEMUTATÓ - TAKÁCS KATI, BÁNFALVI ESZTER, BALIKÓ TAMÁS
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nádas Péter Párhuzamos történetek című regényének néhány motívuma alapján.Két nő, egy férfi, három ember, három sors, három történet – összezárva egyetlen taxiban. Nem lehetnének különbözőbbek. Szinte ismeretlenek egymásnak. És a rövid taxiút alatt – amelyik az Oktogontól a Kútvölgyi úti pártkórházig tart – nem csak az derül ki, milyen mély, valósággal szétszakíthatatlan kötelék fűzi össze ezt a három embert, a volt hajóskapitányt, jelenleg taxisofőr, börtönviselt, Bellardit, az intézetben nevelkedett és énekesnőnek készülő ovónőt, Mózes Gyöngyvért, illetve mostani szeretőjének anyját, az építész unokáját, Lehrné Demén Ernát, becenevén Nínót, egy kiterjedt család jelenlegi fejét, egy volt műbecslőt, aki a nagyapja által épített házban él egy hatszobás polgári lakásban (innen indul történetünk), és akinek igencsak fontos pozíciót betöltő férje a Pártkórházban haldoklik.

Mi derülhet ki a sáros-viharos Budapesten, a nemzeti ünnepen a kórház felé robogó taxiban erről a három emberről? Ahogyan nem csupán a külvilág, a kézzelfogható realitás hanem szereplői belső, kozmikusan kitáguló világában barangolva Nádas Péter hasonlíthatatlan művészettel megírta, szinte minden. Vagy még annál is több. Az út talán nem tart fél óráig sem. Az együttlétük viszont több ezer évig. 3 ember, 3 sors, 3 történet, 1 taxi.
  Szereposztás
Erna 
Takács Katalin 
Gyöngyvér 
Bánfalvi Eszter 
Sofőr 
Balikó Tamás 
Narrátor 
Forgách András 
  Stáblista
A színpadi átirat szerzője és a rendező 
Forgách András 
Egyéb 
Vörös Róbert 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?