Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
COINCIDANCE: THE IRISH IMPULSE
RAM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1049 értékelés alapján
  Leírás
A Coincidance társulat a "The Irish Impulse" címen debütáló show műsorában az elmúlt évek legjobb koreográfiáit állítja színpadra. Az új bemutató a már jól ismert "Táncfantáziák"-hoz képest mind létszámban, mind látványban emeli a lécet. A társulat eddig bemutatott nagy sikerű előadásainak, a "Széttáncolt cipellők"-nek és a "Szentivánéji álom"-nak rövidített részletei mellett új etűdöket és eddig színpadon még sosem látott koreográfiákat várhat a közönség, mindemellett a "Táncfantáziák"-ból már ismerős jelenetek is visszaköszönnek a két órás produkcióban. A show-műsor 2013 augusztusi bemutatója óta látható országszerte rendezvények és színházak színpadain.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?