Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SPIRIT SZÍNHÁZ: ESZTER HAGYATÉKA
Maglód a Művelődés Háza - Maglód

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Márai Sándor: Eszter hagyatéka
Érzéki megemlékezés, egy részben.

Színpadra alkalmazta: Pataki Éva "Dönteni kell - a végén."
Te vagy a felelős sorsodért – ne késlekedj!

Márai Sándor egyik legnépszerűbb regénye az „Eszter hagyatéka”. A mű most először kerül Budapesten színpadra, Pataki Éva átiratában, az újvidéki Lénárd Róbert rendezésében.

Eszter, egy középkorú nő, akit „az élet oly csodásan megajándékozott és oly tökéletesen kirabolt”, elszegényedett kisnemesi miliőben éli életét Nunuval, a családi rokonnal, és a ház barátaival, Tiborral és Endrével. E csipkerózsika-álmot alvó, titkokat féltve őrző mindennapokba, egy távirat tör be. Lajos visszatér. Húsz év után visszatér. Lajos, Eszter nagy szerelme, a férfi aki kirabolta őt, a hazug, aki őt szerette és mégis nővérét, Vilmát vette el feleségül. Lajos bájától és romboló erejétől Eszter körül mindenki fél, hiszen mindenkinek van veszteni valója…. de vajon miképpen fogadja Eszter a visszatérést? Meg tudott-e bocsátani vagy sem, s egyáltalán mi áll a hazaérkezés mögött? „Látod, Eszter, a viszontlátás csaknem rejtélyesebben izgalmas, mint az első találkozás…”
  Szereposztás
Színész 
Árva Nóra 
Nunu, családi rokon 
Zsurzs Kati 
Lajos, Eszter sógora 
Király Attila 
Éva, Lajos lánya 
Sipos Vera 
Tibor, a család barátja 
Dózsa Zoltán 
Endre, közjegyző 
Perjés János 
Olga, elvált nő 
Vásári Mónika 
Színész 
Árva Nóra 
  Stáblista
Rendező 
Lénárd Róbert 
Eszter 
Huszárik Kata 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?