Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NYÁRI KÁROLY KARÁCSONY A ROYALBAN
Corinthia Hotel Budapest - Royal Grand Bálterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1039 értékelés alapján
  Leírás
Nyári Károly hagyományos ünnepi koncertje az Ymiso és a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével.Nyári Károly az ország legismertebb zongoristája megannyi teltházas koncert után igazi ünnepi csemegével lepi meg a nagyérdeműt. A világhírű zongoraművész pályája újabb mérföldkőhöz érkezik, amikor az ország legnagyobb koncert és színháztermei és a Művészetek Palotája után idén Karácsonykor - első alkalommal - a város egyik legpompásabb helyszínére a Royal Hotel varázslatos Báltermébe invitálja az igényes közönséget.

A nagyszabású ünnepi koncert keretein belül Nyári Károly jazz triója és az Ymiso, valamint a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével a legszebb és legmeghittebb karácsonyi dalok csendülnek fel a szeretet ünnepén. A Jingle Bells, a White Christmas, a Silent Night és társai mellett a hagyományoknak megfelelően megszólalnak az előadó legnagyobb slágerei is. A koncert rendezője Kovács Kristóf.

ÜNNEPELJE A KARÁCSONYT CSALÁDJÁVAL, BARÁTAIVAL ÉS NYÁRI KÁROLY FELEJTHETETLEN KONCERTJÉVEL!
  Stáblista
Zenész 
Nyári Károly 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?