Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MESTEREK ÉS TANÍTVÁNYOK: BODZA KLÁRA ÉS TANÍTVÁNYAI
Hagyományok Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bodza Klárát nem kell bemutatnunk a népzene kedvelőinek, még kevésbe azoknak, akik valaha népi éneket tanultak, hiszen biztos a kezükbe került a Népi énekiskola öt kötetéből valamelyik. De elég végignézünk a ma ismert aktív népdalénekesek során ahhoz, hogy meggyőződjünk arról, nem telt el eredménytelenül a sok évtizedes aktív énektanítás, hiszen tanítványa volt többek között Majorosi Mariann, Navratil Andrea és Szalóki Ági is. A koncerten a közös éneklések mellett arra is lehetőség nyílik, hogy megmutassák azt a sokszínű repertoárt, amelyet a (nép)zene különböző útjain elindult tanítványok képviselnek.

A műsor után táncházba várjuk a Bekecs együttessel és az énekesekkel a magyar kultúrát és a Mesternőt ünneplő közönséget.

Közreműködnek: Majorosi Mariann, Navratil Andrea, Szalóki Ági, a Vándor Vokál énekegyüttes, a Bekecs együttes, valamint Balogh Kálmán, Demeter László, Csörsz Rumen István, Ladányi Ferenc, Lamm Dávid, Szabó Attila és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem népi ének szakos hallgatói.

Háziasszony: Fehér Anikó
  Stáblista
Énekesnő 
Szalóki Ági 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Hagyományok Házában elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
1011 Budapest, Corvin tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?