Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MESKÓ ILONA SZERZŐI ESTJE
Klebelsberg Kultúrkúria - Barbakán

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Meskó Ilona a magyar hangversenyélet elismert alakja, mint karmester, zeneszerző és zongorista. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zeneszerzés illetve karmesterképző tanszakán végzett. A Ventoscala Szimfonikus Zenekarnak megalakulása óta (2003) karmestere és vezetője. A Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskola és a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola zeneszerzés főtárgy tanára.

Számos versenygyőzelmét magyar és külföldi felkérések követték, így művei rendszeresen elhangzanak kortárs zenei sorozatokban, az MR3-Bartók Rádióban, és neves előadóművészek önálló hangversenyein Európa-szerte. Hangszeres- és kórusversenyek számára írt kötelező műveket és zsűrizett. Kompozíciói Európán kívül Ázsiában és az Egyesült Államokban is számos alkalommal előadásra kerülnek.

Vendégkarmesterként eleget tett a Gödöllői Szimfonikus Zenekar, a MÁV Szimfonikus Zenekar, a Miskolci Szimfonikus Zenekar, a Budafoki Dohnányi Zenekar, a Budapesti Operaház Failoni Kamarazenekarának, a Marosvásárhelyi Szimfonikus Zenekar, a Brassai Sámuel Kamarazenekar, a Budapesti vonósok, a Sinfonietta Erudita, a Csíki Kamarazenekar, a Georgius Kamarazenekar (Sepsiszentgyörgy) és a Salgótarjáni Szimfonikus Zenekar meghívásainak. 2014 augusztusában 4. alkalommal kerül megrendezésre nemzetközi karmesterkurzusa a MÁV Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.
  Szereposztás
Színész 
Meskó Ilona 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?