Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HARCSA VERONIKA - GYÉMÁNT BÁLINT/HARCSA VERONIKA QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A jelenleg Brüsszelben mesterdiplomázó Harcsa Veronika főszereplésével két külön program is megszólal a különleges este folyamán. Az első részben az énekesnő októbertől kapható új nagylemeze kerül terítékre, melyet Gyémánt Bálint gitárossal készített. A két zenész korábban Harcsa Veronika kvartettjében és a Bin-Jip nevű kísérleti elektronikus projektben is zenélt együtt, duóként két éve dolgoznak aktívan.
Az új repertoárt közösen írták, a darabokra a dalszerű jelleg és az improvizatív előadásmód egyaránt jellemző. Mindkettejük számára izgalmas kihívást jelentett, hogy a puritán hangszerelés ellenére sokszínűvé, változatossá tegyék az anyagot, illetve hogy perkusszív, a hangszerükön nem megszokott technikákkal tegyék teljessé a zenekari hangzást. A dalok szellemesek, érzelmileg és dinamikailag széles skálát járnak be, és mindvégig sugárzik belőlük az életszeretet. Az angol nyelvű szövegeket a korábbi lemezekhez hasonlóan az énekesnő írta.

A lemez jövő márciusban Nyugat-Európában is megjelenik a berlini Traumton Records kiadásában, amelyet Nyugat-Európai bemutatóturné is követ majd. Az énekesnő korábbi japán sikerei után természetesen a szigetországban is elérhető az új album, mégpedig a tokiói Whereabouts Records gondozásában.

Az est második felében hazánk legnépszerűbb jazzénekesnőjének bevett kvartettje játszik.

Közreműködik:

Harcsa Veronika - Gyémánt Bálint duó:
Harcsa Veronika - ének
Gyémánt Bálint - gitár

Harcsa Veronika Quartet:
Harcsa Veronika – ének
Blahó Attila – zongora
Oláh Zoltán – bőgő
Majtényi Bálint – dob

www.harcsaveronika.hu
  Stáblista
Énekesnő 
Harcsa Veronika 
Gitárművész 
Gyémánt Bálint 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?