Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A SÓHER KLUB BEMUTATJA: MONDOM A FERINEK: TIBI! ARADI TIBOR ÉS VARGA F JÓZSEF HUMORESTJE!
New Orleans - New Orleans Music Club.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5634 értékelés alapján
  Leírás
A Sóher Klub bemutatja: Mondom a Ferinek: Tibi!
Aradi Tibor és Varga Ferenc József Humorestje!Aradi Tibor és Varga Ferenc József neve1992 óta elválaszthatatlan a kabaré és a stand up humor világában.


A Mikroszkóp Színpadon és a különbőző tévéműsorokban (Szeszélyes Évszakok, Malsavízió), majd később a Rádiókabaréban szinte mindig egymás mellett tűntek fel, mint humorista páros. Idén, a több mint 10 éves közös munkásságukat szeretnék megünnepelni egy kétrészes humoresttel, melyben a hagyományos kabaré és a stand up műfaja egyaránt megtalálható. A Mondom a Ferinek: Tibi! című előadásuk során közös jelenetek, szóló stand up elemek, valamint számos zenés paródia is elhangzik. A régi nagy előadók, Charlie, Demjén Ferenc, Szikora Róbert és a mai zenei élet képviselői, a Magna Cum Laude, Majka valamint ByeAlex is terítékre kerül zenés paródiák formájában, de nemcsak előadók, hanem zenés műfajok is górcső alá kerülnek.
Ennek során megtudhatjuk, hogy a Most múlik pontosan című magyar sláger, hogyan hangzana a világ számos zenei műfajában. Ráadásként a két humorista a lakodalmas zene világába is elkalauzolja a nézőket néhány „csodálatos“ dal előadásával. A prózai jelenetekben pedig a Rádiókabaréban nagy sikerrel futó „Ott felejtett mikrofon“ című sorozat néhány epizódját is bemutatják.
20 év munkásságának gyümölcse rajzolódik ki ezen az estén, ahol a nevetés minden korosztály számára garantált.
  Szereposztás
Színész 
Aradi Tibor 
Színész 
Varga Ferenc József 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!
  Hogy tetszett?