Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HADHÁZI LÁSZLÓ, BRUTI ÉS A PARDON ZENEKAR: DALLAL A FALNAK - ZENE TENEKED
Corvin Dumaszínház - Corvin

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 2025 értékelés alapján
  Leírás
Óriási sikerrel debütált Debrecenben a Dallal a falnak - Zene teneked előadás, Bruti és Hadházi László új közös zenés estje.Kinek ajánlanátok ezt az előadást?

Bruti: Csak azoknak, akik nem idegenkednek a humortól, és a jó zenétől. Persze a zene ízlés kérdése, de ezt a kicsit latinos, kicsit swinges zenét szerintem nem nehéz befogadni.

Hadházi László: Süketeknek, nagyothallóknak, azoknak, akik szomorúak, esetleg szeretik a Brutit és a tejkaramellát. Na és persze mindenkinek, aki volt már fogorvosnál.

Mi az est menete?

Bruti: Laci kezd zenei tematikájú stand-uppal, majd bemutatja a zenekar tagjait, utána pedig indul a koncert. Mivel sokan a humor miatt jönnek, jó páran meg a zene miatt, ezért ötvözzük a kettőt, és a dalok közt mindketten rövid, prózai humoros betétekkel szórakoztatjuk a közönséget, illetve vannak videós meglepetéseink is.

Hadházi László: Én kezdek, zenei tematikájú stand-uppal, majd bemutatom a zenekar tagjait, utána pedig indul a koncert. A többit már Bruti elmesélte.

Mi legyen a harmadik kérdés?

Bruti: Nem tudom, de amíg kitalálod, mondom. Eredetileg Laci ötlete volt, hogy ha már úgy is zenélek, akkor érdemes lenne ezt jól csinálni, keressünk profi zenészeket egy humoros zenei esthez. Így került képbe a Párdon zenekar, akik itt Debrecenben tevékenykednek. A tagok: Kiss Virág (ének), Blaskovich Attila (ütősök), Hernyák Marcell (zongora,) Hegyes Bertalan (nagybőgő). Hozzájuk csatlakozott még kérésemre Varga Gergely (trombita) és így megalakult a Bruti és a Kültagok új verziója.

Eddig melyek voltak számotokra a legmeghatározóbb koncertélmények?

Bruti: Rengeteg koncertre jártam fiatalabb koromban, talán a legnagyobb vágyam akkor teljesült, amikor '91-ben láthattam az AC/DC-t a Metallicaval, és a Mötley Crüe-vel. A másik nagy élményem az egy ausztrál gitáros, Tommy Emmanuele koncertje volt Debrecenben.

Hadházi László: Az életem során? Ami így most elsőre beugrik, az a Rory Gallagher koncert 1985-ben, Debrecenben. Meg amikor a ZZ Top először járt Magyarországon. Előtte pedig a debreceni ifjúsági parkba szöktem ki állandó jelleggel, azok is emlékezetes bulik voltak. Azt mondtam, hogy sakkversenyre megyek, az mindig bevált.

Említenétek pár dalcímet, ami fel fog majd csendülni az előadáson?

Bruti: Nem csak dalcímet, videót is tudok mondani. Az egyik az Idegenkívüli lény, a másik a Takaríts ki című dal. Mindkettőt idén, direkt ehhez a műsorhoz vettük fel.

Mit üzentek annak, aki nem jön el május 21-én?

Bruti: Annyit üzennék, hogy egy hiányzást még elnézünk, de igazolást azért hozzon a következő előadásra! :)
  Szereposztás
Színész 
Hadházi László 
Színész 
Bruti  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
1082 Budapest, Corvin sétány 1/b Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?