Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ERWIN SCHROTT THE ROJOTANGO ENSEMBLE BTF
CAFE BUDPEST 2014 - Vígszínház – Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Rojotango Live
Erwin Schrott & The Rojotango EnsembleA világhírű operaénekes, Erwin Schrott egy varázslatos utazásra, a tangó és a latin-amerikai zene világába invitálja hallgatóságát. Buenos Airesbe, ahol a tangókat és milongákat más népszerű dallamok társaságában ma is az utcán játsszák és éneklik. A Rojotango című album két éve nagy siker volt, a német zenekritikusok 2012-ben e lemeznek ítélték a „Klasszikusok határok nélkül“ kategória Echo Klassik-díját, melyet joggal tartanak az európai Grammy-díjnak. E lemez anyagát mutatja be a Rojotango Ensemble társaságában Erwin Schrott, napjaink ünnepelt és egyik legkarizmatikusabb énekese.

Az Operalián, a Placido Domingo Nemzetközi Énekversenyen aratott győzelme után (1998) Erwin Schrott a legfontosobb operaházak színpadain, Milánóban, Bécsben, Berlinben vagy Párizsban valóságos szupersztárként aratja zajos sikereit. Alkatához a nagy Mozart-szerepek (Don Giovanni, Leporello, Figaro) különösen közel állnak. Igen fiatalon került a nemzetközi érdeklődés középpontjába, huszonnyolcévesen debütált a Metropolitan Operában, pályája azóta is töretlen.

A szellemes összeállítású programban Astor Piazzolla és Pablo Ziegler szenvedélyes tangói mellett helyet kaptak a legszebb argentin és brazil népdalok is. A Rojotango Ensemble a legjobb zenészekből összeállított együttes, a muzsikusok kivétel nélkül a dél-amerikai zene elkötelezett rajongói, olyan nagy együttesek tagjai, mint a Bécsi Opera Zenekara vagy a Berlini Filharmonikusok. A zenekart František Jánoška vezeti, a fiatal generáció egyik legbriliánsabb zongoristája, aki zeneszerzőként és átiratok készítőjeként is elsőrangú, s nem mellesleg remek improvizációkkal hívja fel magára a figyelmet.

Műsor:

Astor Piazzolla: Libertango
Pancho Cabral: Los pájaros perdidos
Astor Piazzolla: Chiquilin de Bachin
Astor Piazzolla: Rinascerò
Pablo Ziegler: Rojotango
Juan Carlos Cobián: Nostalgias
Carlos Gardel: El día que me quieras
Astor Piazzolla: Milonga del angel
Astor Piazzolla: Oblivion
Astor Piazzolla: Adios Nonino
Antônio Carlos Jobim: Insensatez

Az együttes tagjai: František Jánoška – zongora, Mario Stefano Pietrodarchi – bandoneón, Juan Garcia-Herreros – basszusgitár, Aniela Frey – fuvola, Luis Ribeiro – ütőhangszerek
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vígszínházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
1137 , Szent István krt. 14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?