Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MROŻEK: OUT AT S.E.A. - KAMARAOPERA 6 SZERZŐVEL
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A kamaraopera MrozekNyilttengeren című abszurd egyfelvonásosán alapul, ám Almási-Tóth András annak történetét a mába helyezi, egy napjainkban igencsak közismert jelenség „segitségével”: a nyílt tengeren csónakban rekedt emberek sztoriját átemeli egy valóság-show, „túlélő” show világába.A közönség meghökkentése azonban már azzal elkezdődik, hogy az operának a szokásostól eltérően nem egy, hanem 6 szerzője van. Az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány pályázat útján választotta ki a fiatal szerzőket, akik az opera 1-1 karakterének megkomponálását kapták feladatul. A létrejött produkció igazi nemzetközi szenzáció - nemcsak azért, mert a közreműködők között szingapúri, osztrák, grúz, román, német és magyar művészeket találunk, hanem azért is, mert a budapesti ősbemutató után az opera Milánóban, Párizsban, Brüsszelben és Rigában is a közönség elé kerül.

Zeneszerzők:

Out at S.E.A. 123
Balogh Máté Gergely (Magyarország)
Diana Soh (Szingapúr)
Christian Flury (Svájc/Ausztria)

Out at S.E.A. 456
KokaNikoladze (Grúzia)
Gryllus Samu (Magyarország)
Mariana Ungureanu (Moldávia/Románia)

Előadják:
Maurice Lenhard (bariton), Vörös Szilvia (mezzo), Megyesi Zoltán (tenor)
Bársony Péter (brácsa), Rohmann Ditta (cselló), HoriaDumitrache (klarinét)

Vezényel: LinLiao (Tajvan)

Rendező: Almási-Tóth András
  Stáblista
Rendező 
Almási-Tóth András 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?